Spouwmuur isolatie

spouwmuurisolatie aanbrengen

Spouwmuur isolatie

Uw huis of bedrijf isoleren met spouwmuur isolatie draagt direct bij aan het verlagen van uw stookkosten, een aangenamer gevoel en ook nog eens een beter milieu.

Bij spouwmuur isolatie wordt er isolatie aangebracht in de open ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur ,ook wel de spouw genoemd. Spouwmuur isolatie houdt de warmte vast en beschermt u tegen kou, tocht en vocht van buitenaf. Wacht niet langer met het aanpakken van dit probleem. U heeft al heel snel de kosten terug verdiend en na loop van tijd houdt u er geld aan over!

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is snel en eenvoudig, al binnen een dag is de isolatie in de gehele spouwmuur aangebracht. Het uiterlijk van de woning of het gebouw blijft gehouden.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Aanbrengen

Hoe wordt de spouwmuurisolatie aangebracht?

  • Eerst moet er een onderzoek plaats vinden om te bepalen of het gebouw geschikt is voor het toepassen van spouwmuurisolatie. Scheuren, bewegingsbarsten en beschadigde voegen moeten eerst hersteld worden en alle eventuele openingen moeten worden afgedicht.
  • De isolatiemonteur zal op de kruispunten van de voegen, gaten in de muur boren volgens een vastgelegd boorpatroon, om een optimale verdeling van de spouwmuurisolatie te garanderen.
  • In de geboorde gaten wordt een spuitmond gestoken, waarmee het isolatiemateriaal in de spouwmuur wordt geblazen.
  • Bij de laatste stap worden de gaten in de voegen, eenvoudig gedicht met authentiek cement. Het aanzicht van de gevel blijft intact. Indien nodig zullen er ventilatieroosters worden aangebracht.
Uiteindelijk brengen onze mensen nieuwe voegen aan zodat uw gevel weer helemaal in de oude stijl hersteld is. Wij letten er natuurlijk op dat dit helemaal in de originele kleuren en stenen is. Het voegwerk zorgt ervoor dat de gevel er weer tientallen jaren tegen kan.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vink-groep.nl

WhatsApp

06 - 12 34 56 78

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier