Steigerbouw

Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar!
0345 - 47 66 11
spouwmuurisolatie aanbrengen

Steigerbouw

Wij bouwen een steiger op maat die uw werkplek veilig maakt. Geen situatie is ons te gek en wij staan open voor elke uitdaging op het gebied van steigerbouw!

Vink Steigerbouw Culemborg bouwt steigers door heel het land, van particulieren tot bedrijven. Wij zorgen voor de beste materialen en de veiligste steigers en staan open voor alle uitdagingen op het gebied van steigerbouw. Wij hebben een duidelijke en eenvoudige aanpak om u te helpen bij alle vormen van steigerbouw.

Wij streven ernaar uw project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Na instemming zullen wij met u een duidelijke planning maken die aansluit bij uw wensen en past bij uw project. Wij overleggen elke stap met u zodat u geen omkijken meer heeft op het gebied van een veilige steiger en een goede werkplek!

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Aanbrengen

Hoe wordt de spouwmuurisolatie aangebracht?

  • Eerst moet er een onderzoek plaats vinden om te bepalen of het gebouw geschikt is voor het toepassen van spouwmuurisolatie. Scheuren, bewegingsbarsten en beschadigde voegen moeten eerst hersteld worden en alle eventuele openingen moeten worden afgedicht.
  • De isolatiemonteur zal op de kruispunten van de voegen, gaten in de muur boren volgens een vastgelegd boorpatroon, om een optimale verdeling van de spouwmuurisolatie te garanderen.
  • In de geboorde gaten wordt een spuitmond gestoken, waarmee het isolatiemateriaal in de spouwmuur wordt geblazen.
  • Bij de laatste stap worden de gaten in de voegen, eenvoudig gedicht met authentiek cement. Het aanzicht van de gevel blijft intact. Indien nodig zullen er ventilatieroosters worden aangebracht.
Uiteindelijk brengen onze mensen nieuwe voegen aan zodat uw gevel weer helemaal in de oude stijl hersteld is. Wij letten er natuurlijk op dat dit helemaal in de originele kleuren en stenen is. Het voegwerk zorgt ervoor dat de gevel er weer tientallen jaren tegen kan.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vink-groep.nl

WhatsApp

06 - 12 34 56 78

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier